Over de afgelopen jaren heb ik veel projecten gerealiseerd. Sommige opdrachtgevers hadden vooraf al een helder eindbeeld voor ogen, andere mocht ik begeleiden in het ontwerpproces. Een schets, het laten zien van een stuk hout of ander materiaal, het helpt allemaal bij het zoeken naar een veranda of tuinhuis dat past in de tuin, bij de woning en bij de mensen die het gaan gebruiken. Want gebruiken, dat is het uiteindelijke doel natuurlijk. En sommigen kunnen nauwelijks wachten. Het komt dan ook vaak voor dat de veranda een start is van een grote renovatie van de hele tuin. Wat fijn dat mensen zo enthousiast worden als het om het buitenleven gaat. 

Het werk is voor een deel anders dan het werk dat ik deed voor 2013. Toen was ik namelijk werkzaam als bouwkundig tekenaar op een architectenbureau. De technische tekeningen, waarmee de bouwvakker de steiger op moest, maakte ik. Nu maak ik niet alleen de tekeningen, maar realiseer ik die ook.

Op deze site is een verzameling foto's te zien van recent werk. Ik geloof namelijk dat een plaatje meer zegt dan duizend woorden.

Veel kijkplezier!

Anne Koelewijn